Réczés József és becses családja, Balatonfenyves

„Úgy végzik a munkájukat, mintha saját maguknak készítenék a tetőt”

Réczés József és családja balatonfenyvesi otthonuk tetőfelújításával bízta meg csapatunkat. A soron következő interjúban József fia Tamás fog mesélni. Ön kedves olvasó pedig azt is megtudhatja, hogy mi történik akkor, ha a tetőcsere alatt mondjuk két napig szakad az eső.

Krisztina: Elárulnák, hogy miért minket bíztak meg a tetőfelújítással?

Tamás: Igen. Harminc év alatt sajnos tönkre ment a tetőnk, több helyen beázott a házunk. Hosszas keresgélés után találtunk rá a Beck Tetőszerviz Kft.-re. Beck Úrral és más kivitelezőkkel is tárgyaltunk. János volt azonban az egyetlen, aki kérdéseinkre a legobjektívabban válaszolt, egyedi kéréseinkhez a legrugalmasabban állt hozzá. Beszélgetéseink során tapintható volt a szakma iránt fennálló szeretete és tisztelete, az igényes kivitelezésre való törekvése.

Készségesen állt bármikor és bármilyen helyzetben a rendelkezésünkre. A választás jogát meghagyta nekünk, mindennek felfedve az esetleges kockázatát, és nem akart ránk tukmálni semmit. Ezen emberséges hozzáállása miatt, a mögötte lévő hatalmas szakmai múltja, patika tisztaságú telephelye miatt döntöttünk mellette.

Egy ilyen felújítás nem olcsó dolog.  Ha viszont kétszer kell neki fogni, hogy egyszer jó legyen már más a helyzet. Beck csapat egyszer dolgozik, kifogástalan minőségben, elegánsan, sztár allűröktől mentesen.

Krisztina: Mi volt az, ami szimpatikus volt az ajánlatunkban? Az ár-érték kedvező aránya, vagy a teljes körű szolgáltatásunk?

Tamás: A korrekt és teljeskörű szaktanácsadás, a segítőkészség, amit tanúsítottak és a leinformálhatóságuk. Igen, lehetnének olcsóbbak.  Ha azt számoljuk, hogy nem kell napokat szemétgyűjtéssel,  takarítással,  növényeink újra telepítésével, festéssel és a ház tatarozásával foglalkozni, nem zajonganak feleslegesen, józan állapotban dolgoznak, és nyugodtan nyitva hagyhatjuk az ajtót,  nem tulajdonítanak el semmit, akkor ez a" többlet szolgáltatások" okán is megéri a Beck Tetőt és csapatát felkérni.

Krisztina: Sokan félnek a tetőfelújítástól, mondván nagy munka, sok ideig tart, macerás és sok szeméttel jár. Önöknek voltak félelmeik?

Tamás: Óramű pontossággal érkeztek és számolták ki a tetőcseréhez az időt. A jó munkához idő kell a rosszhoz meg több. 5-6 nap, 50 évenként szerintem vállalható, amit a tetőre szükséges fordítani. Szemét valóban keletkezik, nem is kevés. Ezeket azonban a földi logisztika,(Sanya)valamint a team többi tagjai is folyamatosan, szelektálva gyűjtötték egy helyre. Részükről semmi macera nem volt ezzel kapcsolatban sem.

Krisztina: Májusi eső aranyat ér, szokták mondani. Önök pont belecsúsztak ebbe, mivel volt egy jó két napos eső a kivitelezés során. A tető természetesen fólia alatt volt. Milyen érzést ezt megélni?

Tamás: A harmadik napon eleredt az eső, tombolt a szél. Nagyon kiszolgáltatott helyzet volt ez, hogy csak fólia volt a fejünk felett, féltünk. Nem hittük el, hogy nem fogunk leázni. Nem áztunk be. Hála a kiválasztott technológiának, és annak a precíz szakmunkának, amit Gabi, Marci, Bence, Laci, Feri, Sanya végeztek el, János a jó gazda szemével felügyelt. Nagyon szépen köszönjük!  Bár csak minden szakember ilyen igényes lenne a munkájára!

Krisztina: Volt-e felmerülő probléma a kivitelezés során? Ha igen, sikerült-e jól megoldania a csapatnak?

Tamás: A problémákat a legnagyobb szakértelemmel és nyugodtsággal orvosolták. Sőt, a kihívások még jobban motiválták őket.

Krisztina: Milyen benyomást keltett Önökben a kivitelező csapat?

Tamás: Összeszokott a csapat, ahol mindenki tudja mi a dolga, hol a helye. Tisztességes és rendszerető dolgozók mind. Nem ordítoznak, nem káromkodnak, nem vonogatják a válluk és nem vágnak pofákat az extra kérésekre sem. Öröm volt látni, miként serénykednek fent és lent! Vannak jó és kevésbé jó szakemberek, és vannak a Beckék. Ők egy külön minőségi kategória  Magyarországon!

Krisztina: Ajánlanának-e minket más tetőfelújítás előtt álló családnak, és ha igen, miért?

Tamás: Csakis Önöket ajánlanánk. Mert tudják mi a dolguk, nem ismerik a lehetetlent, úgy végzik a munkájukat, mintha saját maguknak készítenék a tetőt. Olyan készségekkel, képességekkel és elhivatottsággal rendelkeznek, amelyekkel sajnos csak kevés ács és tetőfedő rendelkezik. Korrekt, igényes, szakszerű, emberséges Beck.

A csapat üzenete: Köszönjük szépen a családnak az ott töltött idő alatt az esti grillezést. Zsófinak pedig azt, hogy volt ideje arra, hogy tetőfedő fejeket faragjon (Zsófi a ház asszonya ugyanis fodrász). Örültünk, hogy megismerhettük a Réczés családot.

Rólunk mondták

Megrendelőink mesélik el, hogy hogyan zajlott le náluk a tetőfelújításunk.

Gerard tető, Tapolca
- Kedves Erika. Kérem, mondja el, hogyan vágtak bele abba, hogy a tetőfelújítás végett kivitelezőt kell keresni? Kb. 10 éve láttuk, hogy gond lesz a tetővel, azóta gyűjtögettünk a megvalósításhoz...
Gerard tető, Budafok
Számtalanszor előfordult már, hogy több tetővel is megbíztak bennünket egy családon belül. A Pataki család is egy ilyen család.  Nagyon köszönjük és sok boldogságot kívánunk az egész családnak!...
Gerard tető, Szigliget
Az interneten sok utánajárás alapján és a legjobb referenciák miatt választottuk a Beck Tetőszerviz Kft.-t. Nyugot szívvel ajánlom őket mindenkinek. A munkájuk jól szervezett, pontos, precíz,...
Gerard tető, Budapest
Köszönettel megkaptam a számlát, átutaltam. A fiúk remek munkát végeztek, szombatra virradó éjjel a "terhelési próba" is megtörtént egy rendkívül intenzív felhőszakadással.   Hálás...
A számla tökéletes. Az összeget átutaltam , remélem még a mai nap megérkezik. Még egyszer köszönjük szépen a jó és szép  munkát, a pontosságot, a precízséget és nem utolsó sorban a...

Gerard tetőt keres az Ön közelében?

Nézze meg referencia térképünket, mert lehet, hogy az Ön közelében is van egy.
Több mint 100 településen, több mint 500 Gerard tetőnk áll a rendelkezésére.