Gerard tető acél technológia

A Tengerparti teszt

A Gerard cég kutatási és fejlesztési részlege nem csak laboratóriumi munkát végez, hanem a valós életben tapasztalható körülményekkel is foglalkozik. A cég körülbelül 30 évvel ezelőtt kísérleti jelleggel tetőket szerelt fel Új-Zéland nyugati partján. Ezen a területen a legzordabb az időjárás. Azóta ezeket a tetőket folyamatos megfigyelés alatt tartják a napjainkig.

A telepített tetők három különböző anyagból vannak: egy galvanizált acélból (100% cink), egy cink-alumínium ötvözetből (95% cink és 5% alumínium), valamint egy alumínium-cink ötvözetből (43,5% cink, 55% alumínium és 1,5% szilikon). A galvanizált cserepeket 14, a cink-alumínium ötvözetből készült cserepeket pedig 16 év után ki kellett cserélni.

Az alumínium-cink ötvözetből készült cserepek 30 év után is jó állapotban vannak, és további megfigyelésük még mindig nem ért véget. Az alumínium-cink tető esetében sehol sem található korrózióra utaló jel.

Ebből az anyagból készül a Gerard tető is. Minden tekintetben, mint laboratóriumi, mint a valós életbeli teszteken a legjobbnak bizonyult. Sőt, az eddigi évtizedek alatt az egész világon bizonyította kiválló minőségét.

Ha Ön is ebből a kiváló minőségű anyagból készült Gerard tetőket választja, hosszú évekre biztonságban tudhatja otthonát.

Keressen minket bizalommal, segítünk.