Gerard tető

Gerard Diamant

Otthonunk folyamatosan ki van téve a természet erőinek; télen a hó, nyáron a hőség, ősszel az eső és a szél, tavasszal a jégeső tehet kárt a tetőben és a cserépben. A megfelelő védelem kialakítása nem pusztán az értékvédelem, de a család nyugalma miatt is kulcsfontosságú.

Gerard Eleganta

Egyedülálló tulajdonságai nem csak vonzó megjelenést kölcsönöznek a sík és modern megjelenésű tetőcserépnek, hanem UV sugárzás elleni védelmet is kínálnak a tartós színek érdekében. A kőbevonat természetes és stílusos dizájnt kölcsönöz az ellenálló fémtestnek.

Gerard Fazsindely

A GERARD Fazsindely profil bár alumínium-cink acél alapanyagú, mégis naturális megjelenésű: köszönhető ez a természetes kőzúzalék bevonatnak és a fa erezetű mintáknak. Az első osztályú fazsindelyes darabokra kevesen tudnak csak nemet mondani.

Gerard Zsindely

A hagyományos és modern tetőszerkezetekhez egyaránt igazodó GERARD zsindelytetők korrózióálló alumínium-cink acél hozzáadásával készülnek, hogy hosszú távú védelmet biztosítanak az otthonok számára. Vonzó megjelenésükre a kőzúzalékos bevonat nyújt garanciát.

Gerard Milano

Gerard Milano tető valódi mediterrán hangulatot keltő tetőprofil. A Milano színvilága teljesen igazodik a mediterrán jelleghez. Rendkívül közkedvelt alacsonyabb hajlásszögű tetőknél is. Piacra vezetése óta kiszolgálja azt az igényt, hogy könnyű és szép mediterrán jellegű tetők készülhessenek.

Gerard Alpin

A GERARD Alpin termékcsalád tagjai sokakat a régi korokra emlékeztetnek, viszont ha közelebbről is szemügyre vesszük a tetőfedő elemeket, csúcstechnológiás megoldásokkal találkozhatunk. A korróziónak könnyedén ellenálló modellek alumínium-cink acél és kőzúzalék ötvözésével készülnek.

Gerard Hódfarkú

A hódfarkú tetőlemezek a legnépszerűbb modellek közé tartoznak mind idehaza, mind Európában. Ezek a termékek remekül harmonizálnak modernebb és hagyományosabb építészeti megoldásokkal, visszafogott eleganciájuknak köszönhetően pedig bármilyen miliőbe passzolnak.

Gerard Klasszikus

A GERARD Klasszikus termékcsalád a régi idők báját ötvözi napjaink csúcstechnológiájával. Ezek a magukkal ragadó és rendkívül tartós tetőlemezek remek választást jelentenek a családi házak mellett közintézményekre és irodaépületekre is időtlen stílusuknak köszönhetően.