Gerard Klasszikus

A HAGYOMÁNYOS MEGOLDÁSOK HÍVEINEK

A GERARD Klasszikus termékcsalád a régi idők báját ötvözi napjaink csúcstechnológiájával. Ezek a magukkal ragadó és rendkívül tartós tetőlemezek remek választást jelentenek a családi házak mellett közintézményekre és irodaépületekre is. Időtlen stílusuknak köszönhetően az aktuális divatirányzatoktól függetlenül emelik az épület esztétikai megjelenését és nívóját.

GENERÁCIÓKRA TERVEZVE

Ellentétben néhány piacon szereplő átlagos tetőfedő megoldással, a GERARD tetőrendszerei legalább egy félévszázadra szólnak. A különleges, saját fejlesztésű technológiai megoldásokkal készülő lemezek ellenállnak a hónak, a szélnek, a jégesőnek, de még a tűznek is. Így Ön biztos lehet benne, hogy otthona maximális védelmet nyújt családjának. Az időjárás-állóságra 50 év garanciát is vállalunk; a GERARD tetőlemezek nyújtotta kényelmet gyermekei és unokái is kiélvezhetik majd.

AZ ÖN ÍZLÉSÉHEZ IGAZODVA

A GERARD Klasszikus termékcsalád számos lenyűgöző színváltozatban elérhető, hogy Ön biztosan megtalálja azokat a darabokat, amik tökéletesen illenek háza stílusához. Az olasz hangulat híveinek a Firenze színeket javasoljuk, az őszi tónusok szerelmeseinek pedig a vörösesbarna vagy falevél árnyalatú modelleket. Ha pedig az elegancia híve, ezüstszürke és antracit színösszeállításainkkal aligha lőhet mellé. Oldalunkon számos további lehetőség várja, tekintse meg a komplett színpalettát!


MŰSZAKI INFORMÁCIÓ  -  GERARD® KLASSZIKUS

A Klasszikus profil, csakúgy mint a többi GERARD forma, természetes kőzúzalékkal bevont korrózióálló, alumínium-cink acélból készült. Ezért vállaljuk a Klasszikusra is az 50 év időjárásállósági garanciát. Szakmai tanácsért forduljon a legközelebbi tetőfedőhöz!

Hosszúság: 1320 mm
Hasznos hossz: 1265 mm
Hasznos lejtés irányú méret: 369 mm
Anyagszükséglet: 2,14 db/m2
Legkisebb tetőhajlásszög: 12° (21%)
Súly/darab: 3,05 kg
Súly/m2: 6,47 kg

VÁLASSZA KI KEDVENC SZÍNÉT

Milyen színű tető passzolna házához a leginkább?

STANDARD SZÍNEK

NEM STANDARD SZÍNEK

ST – Standard termékek: raktárkészleten, max. 15. munkanap szállítási határidő

NS – Nem Standard termékek: rendelhető max. 30. munkanap szállítási határidő, +3% felár

NS* – Nem Standard termékek: rendelhető max. 30. munkanap szállítási határidő, min. 1000db mennyiség, +3% felár

TERMÉKELŐNYÖK

Miért jó Önnek a GERARD Klasszikus? Ha nem kimondott rajongója a rusztikus stílusnak és a modern, korszerű épületcsodákat sem kedveli, akkor Ön nagy valószínűséggel egy klasszikus családi ház büszke tulajdonosa. Ha így van, akkor a GERARD Klasszikus tetőfedő profil lehet az Ön kedvence a GERARD portfóliójából. Kiegyensúlyozott megjelenése mellett további GERARD előnyökhöz juthat általa, ilyen a pihekönnyű súlya, a korróziónak ellenálló acél, a természetes kőből készült bevonat, valamint az 50 évre szóló szavatosság. Érdeklik a részletek?

  • Könnyű és földrengésálló - Takarítson meg pénzt a GERARD pehelykönnyű tetőrendszereivel!

  • Szél és viharálló - A orkánok egyre gyakoribbak manapság, de a GERARD tetők alatt nem kell tőlük tartania.

  • Hó és jégálló - Potenciális életmentő megoldást is beépítünk minden egyes GERARD profilba.

  • Tűzálló - Nehéz tető alatt az égő ház összedőlhet, azonban a GERARD könnyű, acél tetője alatt ez sokkal kevesebb eséllyel történhet meg.

  • Zajálló - Zajcsillapítás szempontjából a GERARD tetők sokkal jobban teljesítenek a többi acél tetőfedő termékhez képest.

  • Jégesőálló - A szélsőséges klímaváltozás hatalmas jégesőkkel járhat, amelyek megrongálhatják tetőjét.