Gerard Diamant tető akció

A GERARD cserepeslemezek új képviselője a GERARD DIAMANT. A 10%-nál nagyobb méret, 10 %-nál is nagyobb megtakarítás. A GERARD DIAMANT nagysága miatt kevesebb tetőléc is kell, ezáltal a munkadíjban is tükröződhet nagyobb kedvezmény.

Cégünk az ország LEGNAGYOBB Gerard forgalmazója, ezért egyedi akciót hirdetünk a Gerard tetőkre!

Kérje tőlünk EGYEDI ÁRÁT!

 

Gerard Diamant színválaszték
Gerard Diamant tető akció Gerard Diamant tető akció
 
 
GERARD DIAMANT - az emberiség által ismert egyik legkeményebb és legtartósabb anyag ihlette.
Gyártója, a világ első, kőzúzalék bevonattal ellátott préselt acél tetőcserepének megalkotója, és több mint 50 éve e technológia globális piacvezetője. Tetőinket világszerte, a ma uralkodó legextrémebb időjárási körülmények tesztelik. Legyenek akár új-zélandi földrengések, japán cunamik, amerikai hurrikánok, Ausztrália perzselő nyarai, Szibéria dermesztő telei vagy Európa legmagasabb hegyein tomboló hóviharok, tetőink már bebizonyították, hogy ellenállnak a természet legádázabb erőinek is.
A GERARD DIAMANT tető nemcsak hogy meg fogja védeni Önt és a következő generációkat kiállva a legszélsőségesebb megpróbáltatásokat, de 10%-kal nagyobb méretének köszönhetően, egyúttal jelentős mennyiségű pénzt is megtakarít Önnek a kivitelezési idő, és egyéb tetőfedési költségek csökkentésén túl.

 

Gerard Diamant tető akció

Gerard Diamant Prospektus

 

 

Gerard Diamant tető akció

 

Beck Tető Minden, ami tető... Kaposvár.

Címke: