Gerard Milano

MILANO TETŐLEMEZEK

Egyszerű, hagyományos vonalak, semmivel össze nem téveszthető megjelenés – ezek jellemzik leginkább a Milano profilokat. Ez a termékcsalád nemcsak a modern építészeti stílusoknak megfelelő házakkal harmonizál, de legalább annyira jól mutat nagyobb múlttal rendelkező, meredek hajlásszögű családi fészkek tetején is. Legyen szó építkezésről, tetőfelújításról, a GERARD markáns dizájnnal bíró termékcsaládjában megbízhat.

KORSZERŰ MEGOLDÁSOK

A tetőcserepekkel szemben a Milano profilok környezetbarát megoldást kínálnak a felhasználóknak: megépítésükhöz minimális mennyiségű tartókeret szükséges, emellett bármennyiszer és teljes egészükben újrahasznosíthatók anélkül, hogy az a minőségük rovására menne. Könnyűszerrel túltesznek a régi generációs tetőcserepeken: bevonatuk kőzúzalékból készül, ami kíméli a környezetet és megfelelő védelmet nyújt a szélsőséges időjárás ellen, ill. roppant esztétikus. Jöhet tél vagy nyár, eső és szél, a GERARD tetők alatt mindenki biztonságban él!

PSZT, CSAK CSENDBEN!

Zavarják az utcafrontról beszűrődő hangok és a szomszédból érkező zsivajok? Még az esőcseppek kopogását is tisztán hallja? A Milano tetőlemezei az ilyen, és ezekhez hasonló problémákra is megoldást jelentenek. Kőzúzalék bevonatuknak, áramvonalas kialakításuknak és masszív zárórendszerüknek köszönhetően minimalizálják a környezeti zajokat, így Ön az év 365 napján zavartalanul hajthatja álomra a fejét otthonában.


MŰSZAKI INFORMÁCIÓ  -  GERARD® MILANO

Hurrikán? Hó vagy jégeső? Még a legszélsőségesebb időjárás esetén sem kell aggódnia, ha a GERARD Milano van feje felett! Házát különleges védelemmel látja el a GERARD ultrakönnyű tető rendszerének és az egyedülálló rögzítőrendszerének köszönhetően. A hófogók nélküli gyönyörű, mediterrán megjelenés pedig a háza esztétikai értékét fogja növelni! Érdeklődjön a legközelebbi márkakereskedőnél!

Hosszúság: 1335 mm
Hasznos hossz: 1215 mm
Hasznos lejtés irányú méret: 369 mm
Anyagszükséglet: 2,23 db/m2
Legkisebb tetőhajlásszög: 12° (21%)
Súly/darab: 3,02 kg
Súly/m2: 6,73 kg

VÁLASSZA KI KEDVENC SZÍNÉT

Milyen színű tető passzolna házához a leginkább?

STANDARD SZÍNEK

NEM STANDARD SZÍNEK

ST – Standard termékek: raktárkészleten, max. 15. munkanap szállítási határidő

NS – Nem Standard termékek: rendelhető max. 30. munkanap szállítási határidő, +3% felár

NS* – Nem Standard termékek: rendelhető max. 30. munkanap szállítási határidő, min. 1000db mennyiség, +3% felár

TERMÉKELŐNYÖK

A mediterrán stílus az új fekete. Soha sem megy ki a divatból. A mediterrán stílusú tetők között azonban a GERARD Milano a titkos befutó. A többi GERARD profilhoz hasonlóan igencsak erős, a legerősebb viharoknak is ellenáll. Ez nem jellemző a hétköznapi, agyagból készült tetőcserépre, ugye? Hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy ezt a tetőfedő elemet 8 különböző ponton rögzítjük a tetőhöz. Nincs az az erős szél, ami tönkretehetné háza tetejét. De a rozsda sem fog ki rajta. Az alumínium-cink bevonat megvédi a korrózió ellen ezt a csodás, természetes kőzúzalékkal bevont tetőfedő elemet. Nem kérdés, hogy 50 év szavatosságot vállalunk érte. Így az elkövetkezendő évtizedekben már semmi nem állhat az Ön útjába, hogy élvezze az igazi mediterrán dolce vitát.

  • Könnyű és földrengésálló - Takarítson meg pénzt a GERARD pehelykönnyű tetőrendszereivel!

  • Szél és viharálló - A orkánok egyre gyakoribbak manapság, de a GERARD tetők alatt nem kell tőlük tartania.

  • Hó és jégálló - Potenciális életmentő megoldást is beépítünk minden egyes GERARD profilba.

  • Tűzálló - Nehéz tető alatt az égő ház összedőlhet, azonban a GERARD könnyű, acél tetője alatt ez sokkal kevesebb eséllyel történhet meg.

  • Zajálló - Zajcsillapítás szempontjából a GERARD tetők sokkal jobban teljesítenek a többi acél tetőfedő termékhez képest.

  • Jégesőálló - A szélsőséges klímaváltozás hatalmas jégesőkkel járhat, amelyek megrongálhatják tetőjét.