Gerard Alpin

AKIK MINDIG A KLASSZIKUSRA SZAVAZNAK

A GERARD Alpin termékcsalád tagjai sokakat a régi korokra emlékeztetnek, viszont ha közelebbről is szemügyre vesszük a tetőfedő elemeket, csúcstechnológiás megoldásokkal találkozhatunk. A korróziónak könnyedén ellenálló modellek alumínium-cink acél és kőzúzalék ötvözésével készülnek, így nyújtanak maximális biztonságot akár fél évszázadon át.

NE CSAK A JÓRA, A JOBBRA TÖREKEDJEN!

A tetőfedő termékek között keresgélve Ön mire összpontosít: hogy súlyuk könnyű legyen, hogy maximális időjárásvédelmet kínáljanak vagy netán megbízható zajcsillapítást nyújtsanak? Ha a GERARD modelljeit választja, ezeket mind megkaphatja. Az Alpin termékeket 8 ponton rögzítjük a tetőlécekhez, egyedülálló módon gondoskodva az otthona védelméről. Ezáltal még a legnagyobb szélben sem fognak a tetőcserepek kimozdulni a helyükről. A hagyományos kerámia vagy betoncseréphez képest a modern GERARD profilok akár hétszer (7!) is könnyebbek lehetnek, állapotfelméréstől függően pedig akár a régi tetőre is felszerelhetők. Ezen túlmenően pedig a természetes kőzúzaléknak hála, meggátolják a legtöbb kívülről érkező zaj átszüremlését is. Az már csak a bónusz, hogy szépek is.

KIEGÉSZÍTŐK A TETŐFEDŐRENDSZERHEZ

Mi is fontosnak tartjuk a biztonságot, éppen ezért kínálunk tetőlemezeink mellé különböző tartozékokat is. Az elosztókúpok hatékony védelmet nyújtanak nagy esőzésekkor: használatukkal elkerülhető az esőcseppek beszivárgása. A gépészeti átvezetők amellett, hogy organikusan illeszkednek a tető egységes megjelenésébe, fontos funkciót töltenek be: az elektromos kábelek keresztülvezetéséhez járulnak hozzá. A tetőszellőztetők pedig a házban/lakásban található vizesblokkok és párás helyiségek megfelelő szellőztetéséről gondoskodnak: folyamatos a friss levegő áramoltatása, így akár a falak későbbi penészedése is elkerülhető.


MŰSZAKI INFORMÁCIÓ  -  GERARD® ALPIN

Az Alpin profil, csakúgy mint a többi GERARD forma, vulkanikus kőzúzalékkal bevont korrózióálló, alumínium-cink acélból készült. . Ezért vállaljuk az Alpinra is az 50 év időjárásállósági garanciát. Szakmai tanácsért forduljon a legközelebbi tetőfedőhöz!

Hosszúság: 1335 mm
Hasznos hossz: 1250 mm
Hasznos lejtés irányú méret: 368 mm
Anyagszükséglet: 2,18 db/m2
Legkisebb tetőhajlásszög: 15° (27%)
Súly/darab: 2,9 kg
Súly/m2: 6,33 kg

VÁLASSZA KI KEDVENC SZÍNÉT

Milyen színű tető passzolna házához a leginkább?

NEM STANDARD SZÍNEK

ST – Standard termékek: raktárkészleten, max. 15. munkanap szállítási határidő

NS – Nem Standard termékek: rendelhető max. 30. munkanap szállítási határidő, +3% felár

NS* – Nem Standard termékek: rendelhető max. 30. munkanap szállítási határidő, min. 1000db mennyiség, +3% felár

TERMÉKELŐNYÖK

Egy kis különlegesség kiemelheti otthonát a hétköznapi otthonok közül. A múltból merítve az inspirációt a GERARD Alpin két világ legjobb tulajdonságait ötvözi: a legkorszerűbb tetőfedési technológiát és azt a stílust, amely generációk óta kedves az emberek számára: az Alpokban annyira gyakori kőpala fedést. A modern tetőfedési technológiára vonatkozóan Önnek nem kell feladnia a szuperkönnyű cserépre, az alumínium-cink bevonattal ellátott, korróziónak ellenálló, acélból készült tetőfedő elemre és az ellenállhatatlanul vonzó kinézetre irányuló igényeit sem, amelyet a GERARD természetes szépségű kövektől származó megjelenése biztosít. Ez a GERARD Alpin, egy különleges tetőfedő elem, csak Önnek tervezve.

  • Könnyű és földrengésálló - Takarítson meg pénzt a GERARD pehelykönnyű tetőrendszereivel!

  • Szél és viharálló - A orkánok egyre gyakoribbak manapság, de a GERARD tetők alatt nem kell tőlük tartania.

  • Hó és jégálló - Potenciális életmentő megoldást is beépítünk minden egyes GERARD profilba.

  • Tűzálló - Nehéz tető alatt az égő ház összedőlhet, azonban a GERARD könnyű, acél tetője alatt ez sokkal kevesebb eséllyel történhet meg.

  • Zajálló - Zajcsillapítás szempontjából a GERARD tetők sokkal jobban teljesítenek a többi acél tetőfedő termékhez képest.

  • Jégesőálló - A szélsőséges klímaváltozás hatalmas jégesőkkel járhat, amelyek megrongálhatják tetőjét.