Gerard Hódfarkú

AZ ÖRÖK KLASSZIKUS

A hódfarkú tetőlemezek a legnépszerűbb modellek közé tartoznak mind idehaza, mind Európában. Ezek a termékek remekül harmonizálnak modernebb és hagyományosabb építészeti megoldásokkal, visszafogott eleganciájuknak köszönhetően pedig bármilyen miliőbe passzolnak. Erről Ön is meggyőződhet a referenciamunkákat bemutató galériában, ahonnan akár ötletet is meríthet saját otthonához. Felújít vagy építkezik? Válassza a GERARD hódfarkú termékcsaládját!

HÓDFARKÚ CSERÉP HELYETT FÉM TETŐPROFIL

A hódfarkú kialakítás a hagyományos hódfarkú cserepekből lehet ismerős, a GERARD tetőlemezek azonban többet nyújtanak a régimódi megoldásoknál. A modern GERARD tetőlemezek hétszer (7!) könnyebbek, mind a tradicionális kerámiából vagy betonból készült hódfarkú cserepek, így sokkal kevésbé terhelik meg a ház szerkezetét. Pehelysúlyuknak köszönhetően ráadásul a földrengéseknek is jobban ellenállnak. Az előnyöknek ezzel pedig még koránt sincs vége: a GERARD termékek védelmet jelentenek számos egyéb időjárási extrémitástól is a jégesőtől kezdve a havon át egészen a tűzig.

A NYUGODT OTTHON KULCSA

Amikor hazaérünk egy fárasztó nap után, elsősorban pihenni, kikapcsolódni szeretnénk. Ennek egyik fő feltétele a csend. A GERARD tetőlemezek kiemelkedő zajszigetelési képességgel rendelkeznek, így a család nyugalmát nem zavarhatja semmi. Az olyan technikai innovációk, mint a texturált kőzúzalékbevonat és a különleges zárórendszer mind azt szolgálják, hogy Önt és családját ne zavarják a külvilág és az időjárás zajai.


MŰSZAKI INFORMÁCIÓ  -  GERARD® HÓDFARKÚ

A legszélsőségesebb időjárásnak is ellenálló alapanyagok, az örökzöld formák újragondolva, mindez megbízható GERARD technológiával kombinálva, ez a Hódfarkú profil! A könnyű, de erős tető olyan időtálló esztétikai megjelenéssel bír, amelyre minden ház büszke lehet. Új tetőt keres? Szaktanácsért forduljon a legközelebbi GERARD tetőfedőhöz!

Hosszúság: 1320 mm
Hasznos hossz: 1250 mm
Hasznos lejtés irányú méret: 367 mm
Anyagszükséglet: 2,18 db/m2
Legkisebb tetőhajlásszög: 12° (21%)
Súly/darab: 3,01 kg
Súly/m2: 6,47 kg

VÁLASSZA KI KEDVENC SZÍNÉT

Milyen színű tető passzolna házához a leginkább?

STANDARD SZÍNEK

NEM STANDARD SZÍNEK

ST – Standard termékek: raktárkészleten, max. 15. munkanap szállítási határidő

NS – Nem Standard termékek: rendelhető max. 30. munkanap szállítási határidő, +3% felár

NS* – Nem Standard termékek: rendelhető max. 30. munkanap szállítási határidő, min. 1000db mennyiség, +3% felár

TERMÉKELŐNYÖK

Mit nyerhet a GERARD Hódfarkú tetőfedő profillal? Ha meglátja, azonnal rájön: az örökké népszerű formát, amelyért a háztulajdonosok már generációk óta rajonganak. Nem látja talán azonban azokat az előnyöket, amelyeket a Hódfarkú tetőfedő elemek a többi GERARD profilhoz hasonlóan magukénak tudhatnak: pihekönnyű (egészen pontosan hétszer könnyebb a hagyományos agyag- és betoncserepeknél), a természetes kőbevonatának köszönhető igényes megjelenés, erős, mint az acél, végül a 8 pontos rögzítési technológiája miatt orkánbiztos. SZAVATOSSÁG? 50 év. Ez a tetőcserép még az unokáit is kiszolgálja.

  • Könnyű és földrengésálló - Takarítson meg pénzt a GERARD pehelykönnyű tetőrendszereivel!

  • Szél és viharálló - A orkánok egyre gyakoribbak manapság, de a GERARD tetők alatt nem kell tőlük tartania.

  • Hó és jégálló - Potenciális életmentő megoldást is beépítünk minden egyes GERARD profilba.

  • Tűzálló - Nehéz tető alatt az égő ház összedőlhet, azonban a GERARD könnyű, acél tetője alatt ez sokkal kevesebb eséllyel történhet meg.

  • Zajálló - Zajcsillapítás szempontjából a GERARD tetők sokkal jobban teljesítenek a többi acél tetőfedő termékhez képest.

  • Jégesőálló - A szélsőséges klímaváltozás hatalmas jégesőkkel járhat, amelyek megrongálhatják tetőjét.