Gerard Zsindely

Ó, AZ AZ ESZTÉTIKUS ZSINDELY!

A hagyományos és modern tetőszerkezetekhez egyaránt igazodó GERARD zsindelytetők korrózióálló alumínium-cink acél hozzáadásával készülnek, hogy hosszú távú védelmet biztosítanak az otthonok számára. Vonzó megjelenésükre a kőzúzalékos bevonat nyújt garanciát. Azoknak, akik már régóta masszív szerkezetű, időjárásálló modellek után kutatnak, van egy jó hírünk: nem kell tovább böngészniük. Válasszák erre a célra a GERARD Zsindely tetőlemezeit!

MAGAS SZINTŰ VÉDELEM MINDEN ÉVSZAKBAN

Mind a felújítás, mind az építkezés során felmerülhet bennünk a kérdés: vajon hogyan, és meddig fogja majd bírni a tető? Ezeket a gondolatokat – hála a modern technológiáknak – azonnal elhessegethetjük. A GERARD termékeit több ponton rögzítjük, ezzel kiküszöbölve, hogy azok idő előtt kimozduljanak a helyükről vagy megsérüljenek, és ezáltal képtelenek legyenek megvédeni az épületeket.

MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY ŐSSZEL ÉS TÉLEN IS

A Zsindely tetőlemezek a legszélsőségesebb időjárásnak is ellenállnak. Ehhez nagyban hozzájárul, hogy a GERARD cink-alumínium teste példátlan módon korrózióálló. Az utóbbi igazán üdvös az esős időszakokban, hiszen köztudott, hogy a csapadék miatt a legtöbb tetőlemez, és annak legkisebb alkatrészei is megrongálódnak, elhasználódnak. A termékek kőzúzalékos bevonata a jég és hó ellen is kimagasló védelmet biztosít. Akár a 30 milliméteres jégesővel szemben is ellenállnak. Felületük érdessége pedig nem engedi, hogy a hó lecsússzon, ezzel balesetet vagy károkat okozva. A kőbevonatos cserepek szépsége pedig magáért beszél.

AZ IGÉNYEKHEZ IGAZODÓ SZÍNVÁLASZTÉK

Ahány ember, annyi tető és annyi árnyalat. Mi nagy hangsúlyt fektetünk a tökéletességre, és arra, hogy ügyfeleink minden tekintetben elégedettek legyenek a kínálatunkban kapható kőszórt fém tetőcserepeinkkel. Éppen ezért vállalunk minden termékünkre 50 év garanciát. Találja meg az Önhöz legközelebb eső üzletet, és válogasson a szürke, avar, antracit, vagy éppen a naplemente fantázianévre hallgató modellek között!


MŰSZAKI INFORMÁCIÓ  -  GERARD® ZSINDELY

A GERARD a zsindely összes eredeti előnyét megtartva, de új értékekkel kiegészítve újraalkotta ezt a tetőfedési megoldást. A GERARD Zsindely könnyű, de erős és nem utolsósorban szép. Hogyan lehetséges ez? Korrózióálló alumínium-cink acéllal, a legszélsőségesebb időjárásnak is ellenálló GERARD rögzítőmódszerrel és a természetes kűzúzalék bevonattal. Kérjen árajánlatot, ha új házat épít vagy tetőfelújítást tervez!

Hosszúság: 1320 mm
Hasznos hossz: 1260 mm
Hasznos lejtés irányú méret: 369 mm
Anyagszükséglet: 2,15 db/m2
Legkisebb tetőhajlásszög: 15° (27%)
Súly/darab: 3,11 kg
Súly/m2: 6,69 kg

VÁLASSZA KI KEDVENC SZÍNÉT

Milyen színű tető passzolna házához a leginkább?

NEM STANDARD SZÍNEK

ST – Standard termékek: raktárkészleten, max. 15. munkanap szállítási határidő

NS – Nem Standard termékek: rendelhető max. 30. munkanap szállítási határidő, +3% felár

NS* – Nem Standard termékek: rendelhető max. 30. munkanap szállítási határidő, min. 1000db mennyiség, +3% felár

TERMÉKELŐNYÖK

Fekete és fehér, a szürke 50 árnyalatával, egyenes vonalakkal, egyszerű formákkal. Kedveli a modern építészeti stílust? A GERARD Zsindely mindezt korszerű tetőfedési technológiával egészíti ki, amely megadja Önnek a mai kor elvárásainak megfelelő előnyöket: könnyű, erős, teljes mértékben újrahasznosítható, ráadásul remekül néz ki. A GERARD Zsindely megadhatja Önnek álmai tetőjét. A természetes kövekből készített bevonattal kiemelheti otthona szépségét. A teljes védelmet pedig a korróziónak ellenálló alumínium-cink bevonat, valamint az orkánbiztos, 8 pontos rögzítési technológia biztosítja. Nem véletlen, hogy a garanciát 50 évre kínáljuk.

 

  • Könnyű és földrengésálló - Takarítson meg pénzt a GERARD pehelykönnyű tetőrendszereivel!

  • Szél és viharálló - A orkánok egyre gyakoribbak manapság, de a GERARD tetők alatt nem kell tőlük tartania.

  • Hó és jégálló - Potenciális életmentő megoldást is beépítünk minden egyes GERARD profilba.

  • Tűzálló - Nehéz tető alatt az égő ház összedőlhet, azonban a GERARD könnyű, acél tetője alatt ez sokkal kevesebb eséllyel történhet meg.

  • Zajálló - Zajcsillapítás szempontjából a GERARD tetők sokkal jobban teljesítenek a többi acél tetőfedő termékhez képest.

  • Jégesőálló - A szélsőséges klímaváltozás hatalmas jégesőkkel járhat, amelyek megrongálhatják tetőjét.