Gerard cserepeslemez és a palafelújítás

Palafelújítás napjainkban eléggé elterjedt. A régi Gerard palafelújítás akcióazbeszt tartalmú palák egyre rosszabb állapotban vannak. Sok esetben ezeknek a tetőknek a szerkezete nem bírna el egy nehéz kerámia, vagy beton fedést (a kettő között súlyban egyébként nem sok különbség van). A Gerard cserepeslemez súlya ~7kg (könnyebb, mint a pala), ezért a súlya miatt szerkezetátalakítást nem kell elvégezni. Kialakításának köszönhetően 100 %-os cseréphatás érhető el vele, a cserepek hátrányai nélkül.

Gerard tetőcsalád - ha az épület szerkezete és a pala állapota lehetővé teszi- felhelyezhető az öreg palatetőre anélkül, hogy az lebontásra kerülne alóla. Így elkerülhető a váratlan esőzések okozta beázás, és nem kell akkora építkezési törmelékkel sem számolnunk, mint egy hagyományos tetőbontás esetén.

Rögzítési technológiájának köszönhetően viharálló fedést tudunk biztosítani (a Gerard cserepeslemez 160 km/h szélnek is ellenállt a kísérleti szélcsatornában).

 

Cserépfedés viharban A különbség

 

A tesztekről bővebben ITT olvashat!

 

A  kék szín kivételével természetes színű (nem mesterségesen színezett) kőzuzalékos felületnek köszönhetően roppant UV álló, kevésbé fakul. A kőzúzalék miatt esőben nem kopog (tetőteres lakásokhoz ideális) és a hó sem csúszik le róla. Gerard kőzúzalék

A Gerard termékek felülete mohásodást gátló adalékkal van bevonva. A gyártó egyedülállóan 50 év garanciát ad a termékre, "Gerard márkakivitelező"-i kivitelezés esetén (iparos kiválasztása előtt ellenőrizze le!). Forma és színválaszték területén piacvezető.

Gerard tetőfelújítás akció

6 forma és 11 szín közül válogathat kedvére.

 Fotók: www.gerard.hu

Cégünk az AHI- Roofing Kft. (a Gerard termékek gyártója és forgalmazója) által ajánlott szakkivitelező mester. Teljes körű garanciát nyújtunk a tetőinkre és számtalan referenciával rendelkezünk.

30 év szakmai tapasztalat és termékismeret az Ön szolgálatában.