Gerard lemez tető

Gerard lemez tetőNapjainkban egyre szélsőségesebb az időjárás. A nagy szelek és viharok miatt megnövekedett az igény a viharálló tetőkre. Talán a legjobb megoldás erre a Gerard lemez tető. Az alapból jó vízzáró, viharálló fedés hosszú időn át védi házát és emellett kiváló esztétikummal is bír. A régi tetők felújításához talán a legjobb választás, hiszen a kis súlya miatt, akár palára is rá lehet tenni. Szinte 100%-os cseréphatás érhető el vele, azok rossz tulajdonságai nélkül. Napjainkban több gyártó is készít hasonló terméket, de a Gerard lemez tető a legrégebbi a világon.

A Gerard lemez tetők történelme

1957-ben megszületik a Gerard lemez tető, a világ első kőbevonatú préselt acél tetője  Lou Fisher fejlesztett ki. A következő ötven év fejlesztése az AHI Roofing vállalat és a GERARD márka gyors terjeszkedéséhez vezetett. Mára már négy gyártóüzem, négy különböző kontinensen látja el az egész világot. Ebből egy gyár Magyarországon, Várpalotán található. A Gerard tető lemezt innen szállítják Európa szerte. Mára már hét formában és rengeteg színben érhetők el a Gerard tetők.
Amíg nem volt Várpalotán gyár, addig Új-Zélandról tudtuk mi is megrendelni a Gerard lemezeket. A több mint két évtizedes Gerard múltunk alatt a legnagyobb tapasztalatra tudtunk szert tenni a forgalmazás és a kivitelezés területén. Hosszú évek óta az ország legnagyobb Gerard lemez forgalmazója és kivitelezője vagyunk töretlenül. Ezt a rengeteg referenciának és az olcsóbb árképzésünknek köszönhetjük. Gerard lemez értékesítésénél a legfőbb szempontunk az, hogy a piacon fellelhető árakhoz képest a legolcsóbb árat igyekezzünk nyújtani az érdeklődőknek. Az elégedett vásárló a cél. Vegye igénybe szolgáltatásainkat, és vásároljon tőlünk Gerard lemez tetőt. Mi mindent meg fogunk tenni azért, hogy Ön is elégedett legyen velünk.