Gerard tetőfólia

Végre megérkeztek a Gerard tetőfóliák. Kérje akciós ajánlatunkat komplett Gerard tetőrendszerre!

A Gerard tetőfólia három típusban/minőségben érhető el: Gerard Standard, Gerard Performance Underlay, Gerard Extreme.

A GERARD alátéthéjazatok megfelelnek a nagyobb dőlésszögű tetőkialakítások magasabb követelményeinek is. Az alátéthéjazatokat eredetileg a por, illetve a befújt eső és hó elleni védelemre használták. Az utóbbi néhány évben a nagy dőlésszögű tetőkialakításokkal és az építőanyagokkal szembeni követelmények is jelentősen nőttek. A fontosabb követelmények közé tartozik az öregedés elleni ellenállás, amely hosszú távú védelmet nyújt a tetőszerkezetnek. A magas páraáteresztő képességének köszönhetően a GERARD alátéthéjazatok közvetlenül a hőszigetelő rétegeken, illetve teljesen bedeszkázott tetőkön is használhatók. A páraáteresztő képesség elvezeti a párát, így egészséges beltéri környezetet biztosítanak. A GERARD alátéthéjazatait innovatív technológia használatával tervezték és gyártják. A felsőkategóriás GERARD EXTREME megoldásunkhoz 15 éves gyártói garanciát biztosítunk. A független intézmények által végzett folyamatos minőség-ellenőrzések révén alátéthéjazataink az EU legszigorúbb szabványainak is megfelelnek (a CE-jelölés ezt jelzi).

Gerard tetőfólia

Az összes GERARD alátéthéjazat egyszerre vízálló és vízáteresztő is. Az alátéthéjazat a szigetelés hideg oldalán található, és megakadályozza, hogy a tetőcserepeken átszivárgó nedvesség (valamint hó, szél és szennyeződések, mint például por) tovább hatoljon a tetőszerkezetbe. Felépítésüknek köszönhetően a GERARD alátéthéjazatok „lélegzése” lehetővé teszi az építés során a tetőszerkezetben felgyülemlett, illetve az építés utáni hónapokban az építőanyagokban lévő nedvesség elpárolgását. A felsőkategóriás GERARD alátéthéjazatban lévő, technológiailag igen fejlett monolitikus TPU-réteg rendkívül magas ellenállást biztosít az alátéthéjazat számára a megnyúlás és a szakadás ellen. Ez pozitívan hat a biztonságra és a tetőfedési munkákat is meggyorsítja. Rugalmasságának köszönhetően az alátéthéjazat tökéletesen ragad a felülethez – egyszerűen formázható a sarkokban és az illesztéseknél

Az áteresztő alátéthéjazatok diffúzióval engedik át a vízpárát az anyagon keresztül. Ugyanakkor olyan szerkezettel rendelkeznek, amely nem engedi át az áramló vizet, ami a tető nem megfelelő tervezése vagy hanyag munka eredményeként jelenhet meg. A GERARD légzáró, vízálló és páraáteresztő alátéthéjazatai maximalizálják a tetőszigetelés hatékonyságát és hozzájárulnak az épület energiahatékonyságához.

A TPU polimer ideális az olyan termékekhez, amelyek rendkívüli rugalmasságot igényelnek és széles hőmérsékleti tartományban használják őket. Kiválóan ellenállnak a következőkkel szemben: 1. szakadás (szeg) 2. megnyúlás 3. szakítóerő Mechanikus tulajdonságai biztosítják azt a erősséget és merevséget, amire szüksége van. Kimagasló állóképessége mellett kémiai jellemzői révén erősen ellenálló is. A GERARD PERFORMANCE, illetve GERARD EXTREME alátéthéjazatban használják. A poliészter (PES) szálak rendkívül erősek és nagyon tartósak: ellenállnak a legtöbb vegyszernek, nyújtásnak és összezsugorodásnak, gyűrődésnek, penésznek, rozsdának és súrlódásnak. A poliészter a természetben hidrofób, gyorsan szárad és megfelelő a nagy kihívást jelentő környezetekhez. A GERARD EXTREME alátéthéjazatban használják. A polipropilén (PP) olyan említésre méltó tulajdonságokkal rendelkezik, mint az alacsony sűrűség (kisebb tömeg), nagy keménység, hőállás és kémiai ellenállás. A GERARD STANDARD, illetve GERARD PERFOMANCE alátéthéjazatban használják.

 

Gerard Standard tetőfólia

BELÉPŐ SZINTŰ TERMÉKVÁLASZTÉK: Gerard Standard

Alátéthéjazat, 150 g/m2 tömeg, nem szőtt polipropilénnel, minden oldala mikroporózus polipropilén réteggel van bevonva, diffúzívan nyitott, kiváló páraáteresztő képesség. Tartós és kopásálló. Teljesen bedeszkázott tetőkön használható. 1 2 Nem szőtt PP PP mikroporózus réteg 3 Nem szőtt PP Rendkívül nagy ellenállás a káros UV-sugarakkal szemben (elfogadható kitettség: legfeljebb 3 hónap)*.

 

 

 

Gerard Performance Underlay tetőfólia

 

 

KÖZÉPKATEGÓRIÁS TERMÉKVÁLASZTÉK: Gerard Performance Underlay

Rendkívül tartós, négyrétegű alátéthéjazatok. 2 réteg polipropilén, nem szőtt és funkcionális TPU monolitikus poliuretán filmréteget tartalmazó laminátumalapon. A negyedik plusz réteg egy megerősítő PP háló, amely nagyobb biztonságot nyújt a tetőfedők számára (például ha véletlenül hozzáérnek az alátéthéjazat burkolatához), de nagyobb ellenállást is biztosítanak a termék mechanikus sérülésével szemben (szakadás és nyújtás). Rendkívül nagy ellenállás a káros UV-sugarakkal (elfogadható kitettség: legfeljebb 6 hónap)*, illetve a rendkívül magas hőmérsékletek hatásával szemben (akár 120°C).

 

 

Gerard Extreme tetőfólia

 

 

FELSŐKATEGÓRIÁS TERMÉKVÁLASZTÉK: Gerard Extreme

Dupla rétegű alátéthéjazat hőre lágyuló poliuretán (TPU) réteggel, ami biztosítja, hogy az alátéthéjazat rendkívül ellenálló legyen a feszüléssel és szakadással szemben. A ragasztós laminálási technológiának köszönhetően a tűvel készített poliészter (PES) anyag szálai egyenletesen el vannak simítva, így nem zavarják a funkcionális réteget úgy, mint amikor például a réteget forró TPU öntésével készítik. A termékhez 15 éves gyártói garanciát biztosítunk. Kiváló műszaki paraméterek – prémium osztályú alátéthéjazat. Rendkívül nagy ellenállás az öregedéssel szemben. Rendkívül nagy ellenállás a káros UV-sugarakkal (elfogadható kitettség: legfeljebb 6 hónap)*, illetve a rendkívül magas hőmérsékletek hatásával szemben (akár 120°C).

 

 

 

 

 

 

Keresse kollégáinkat és kérje a legjobb árunkat!