A Gerard tető akciók folytatódnak....

Gerard Tető Akciók

 

A most induló új gazdasági évben is ismét a lehető legjobb akciókkal segítjük azon vásárlókat, akik most tetőfelújítást vagy új építést terveznek. Kedvelt színek és formák, minőségi Gerard lemezek nagy árkedvezménnyel rendelhetőek sőt, mennyiségtől függően ingyenes házhozszállítással, vagy akár ingyenes letárolással is.

A Beck Tetőszerviz Kft. ezen akciókon felül további egyedi kedvezményeket kínál komplett tetőnél a felújítók számára, az Ön tetőjére szabva. Önnek nincs más dolga, mint felkeresni üzletünket személyesen vagy telefonon, kiválasztani az Önnek tetsző Gerard tető formát és színt, vagy helyszíni felmérést kérni. A helyszíni felmérésünknél azonnal szakvéleményt is tudunk adni.

Figyelem! Ha az Ön tetője palával van fedve, akkor vegye igénybe palacsere programunkat, mely a Gerard tetőknél könnyen elérhető. A lebontott palát kedvezményesen elszállítják teljes ügyintézéssel. Ezt ne hagyja ki, ha régi palatetője van!

Cégünk nem csak Gerard tetőfedőanyag forgalmazással, hanem szakkivitelezéssel is foglalkozik. Több mint 36 év szakmai tapasztalat és termékismeret az Ön szolgálatában. Az általunk végzett szak-és márka kivitelezésekre teljes körű garanciát vállalunk, továbbá a megmaradt, épp anyagokat 100%-os áron visszavásároljuk és el is szállítjuk. Referenciáinkat megtalálja az ország számos pontján (több mint 100 településen, több mint 500 Gerard tető).

 

 

Keressen minket az ország LEGNAGYOBB Gerardosát, hisz minden ami tető: Beck Tető. Szakkereskedés, szakkivitelezés és szaktanácsadás egy kézből.