Gerard tető kivitelezés mesterfokon

A Beck Tetőszerviz Kft. 1982 óta végez tetőfedő, ács, bádogos munkákat a piacon fellelhető termékekkel. Gerard tetőfedőCégünk 1998 óta, mint Gerard tető kivitelező is jelen van a piacon. Amióta a Gerard tetőcsalád Magyarországra kerültek (akkor még Decrabond néven), cégünk az elsők között volt forgalmazásban és szakkivitelezésben. Az azóta eltelt idő alatt, több mint 100 településen, több mint 500 db Gerard tetőt készítettünk országszerte, melynek zöme tetőfelújítás volt. Gerard tető kivitelezőként nagy gyakorlatra és tapasztalatra tettünk szert. Számos alkalommal voltunk országos első helyezetek "a legtöbb Gerard tetőt értékesítő és a legtöbb Gerard tető kivitelező" kategóriákban a 2002, 2003, 2004, 2009, 2012-2013-2014-2015-2016-2017-es években is.

Egy új otthon építésénél, vagy korszerűsítésnél a legnagyobb dilemma elé a tető állítja a tulajdonosokat. Ma már rendkívül sok információ és lehetőség áll rendelkezésünkre a világhálónak köszönhetően, ám pont emiatt könnyen rossz irányt is vehetünk: egy silány minőségű anyag, vagy szakszerűtlen kivitelezés miatt gyakorlatilag otthonunkat állandó veszélynek tesszük ki az időjárás viszontagságainak, s hamar eljön az idő, amikor megint cselekedni kell. Ezt megelőzhetjük egy alaposan körüljárt, felelős döntéssel.

A Beck Tetőszervíz Kft. munkatársai széleskörű tapasztalattal, több ezer elégedett ügyféllel a hátuk mögött segítenek Önnek a választásban. Az ország egész területén, sőt külföldről is keresik vállalkozásunkat, több mint 36 éve foglalkozunk tetőfedéssel, szaktanácsadással és tetőfedő anyagok forgalmazásával. Utóbbiak tekintetében az ország egyik legnagyobb kínálata áll vevőink rendelkezésére a hagyományos tetőcserepektől egészen az innovatív cserepeslemezekig.

Egy tetőépítésnél vagy régi tetőszerkezet cseréjénél nagyon fontos az alapos felmérés és mindenre kiterjedő konzultáció, hiszen minden ház más és más technológiát és anyagmennyiséget igényel. Cégünk szakembere helyszíni felmérés után elkészíti szakmai ajánlását és egyedi árajánlatát, benne a rendkívül kedvező áron forgalmazott tetőfedő anyagokkal, lécekkel, ács- és bádogos munkák díjával, valamint igény szerint a hulladékok elszállításának költségével. A fel nem használt anyagokat teljes áron visszavásároljuk, az elvégzett munkára pedig teljes körű garanciát biztosítunk.

Ha Ön a legjobb Gerard tető árakat keresi és hozzá  profi Gerard tető kivitelezőt, akkor forduljon hozzánk és ígérjük, hogy nem fog csalódni. Több mint 35 év szakmai tapasztalat és termékismeret az Ön szolgálatában.

 

Kapcsolódó cikkek: