Házunk komfortja a jó tetőnél kezdődik.

És ha jó tetőt szeretne, akkor válasszon Gerard tetőt, profi Gerard szakkivitelezőtől.

 

Egy jól kivitelezett, szép Gerard tető nemcsak otthonunk koronája, hanem első védőbástyája is. Nagyon fontos, hogy a minőségi anyagok szakszerűen kerüljenek fel a házunkra, így hosszú évtizedekig élvezhetjük annak előnyeit. A Beck Tetőszerviz Kft. csapata ennek szellemében tesz meg mindent már több mint 36 esztendeje.

Gerard tető kivitelezés

Egy új otthon építésénél, vagy korszerűsítésnél a legnagyobb dilemma elé a tető állítja a tulajdonosokat. Ma már rendkívül sok információ és lehetőség áll rendelkezésünkre a világhálónak köszönhetően, ám pont emiatt könnyen rossz irányt is vehetünk: egy gyengébb minőségű anyag, vagy szakszerűtlen kivitelezés miatt gyakorlatilag otthonunkat állandó veszélynek tesszük ki az időjárás viszontagságainak, s hamar eljön az idő, amikor megint cselekedni kell. Ezt megelőzhetjük egy alaposan körüljárt, felelős döntéssel.

A Beck Tetőszerviz Kft. munkatársai széleskörű tapasztalattal, több ezer elégedett ügyféllel a hátuk mögött segít Önnek a választásban. Az ország egész területén, sőt külföldről is keresett vállalkozásunk több mint 36 éve foglalkozik tetőfedéssel, szaktanácsadással és tetőfedő anyagok forgalmazásával. Utóbbiak tekintetében az ország legnagyobb Gerard tető forgalmazója és kivitelezőjeként állunk vevőik rendelkezésére a hagyományos tetőcserepektől egészen a könnyű tetőkig, Gerard cserepeslemezekig. A szakembergárdánk folyamatosan fejleszti tudását, hogy mindig a naprakész technológiai ismeretek birtokában végezzük a munkáinkat. Ezt a törekvésünket számos szakmai elismerések tanúsítják.

Egy tetőépítésnél vagy régi tetőszerkezet cseréjénél nagyon fontos az alapos felmérés és mindenre kiterjedő konzultáció, hiszen minden ház más és más technológiát és anyagmennyiséget igényel. A cégünk szakembere helyszíni felmérés után elkészíti szakmai ajánlását és egyedi árajánlatát, benne a rendkívül kedvező áron forgalmazott Gerard tetőfedő anyagokkal, lécekkel, ács- és bádogos munkák díjával, valamint igény szerint a hulladékok elszállításának költségével. A fel nem használt anyagokat teljes áron visszavásároljuk, az elvégzett munkára pedig teljes körű garanciát biztosítunk.

 

Ha Ön is szeretne egy megbízható, szép Gerard tetőt, akkor keressen minket.

 

 

Gerard tető kivitelezésGerard tető kivitelezés