Rólunk mondták

Nemes Gyuláné, Tapolca - interjú

- Kedves Erika. Kérem, mondja el, hogyan vágtak bele abba, hogy a tetőfelújítás végett kivitelezőt kell keresni?

Kb. 10 éve láttuk, hogy gond lesz a tetővel, azóta gyűjtögettünk a megvalósításhoz! Legalább egy éve nekiálltam keresni azt a vállalkozót /céget, aki a kivitelezést szakszerűen eltudja majd végezni.

- Volt-e gond a régi tetővel? Beázás például?

Több helyen már eltörött a cserép a  tetőn, illetve lecsúsztak a helyéről egy nagyobb vihar után. Volt, hogy néhány helyen emiatt beáztunk.

Pataki Gábor, Budafok

Kedves Beck Tetőszerviz, fogadjátok köszönetünket a februárban, házunkon végzett tetőcseréért.

Somogyi család, Szigliget

Az interneten sok utánajárás alapján és a legjobb referenciák miatt választottuk a Beck Tetőszerviz Kft.-t. Nyugot szívvel ajánlom őket mindenkinek. A munkájuk jól szervezett, pontos, precíz, összehangolt csapatmunka. Elégedettek vagyunk velük mi is.

Mahó Sándor, Budapest

A fiúk remek munkát végeztek, szombatra virradó éjjel a "terhelési próba" is megtörtént egy rendkívül intenzív felhőszakadással.

Kardos család Fonyódról

Még egyszer köszönjük szépen a jó és szép  munkát, a pontosságot, a precízséget és nem utolsó sorban a kedvességet. Jó szívvel fogjuk Önöket ajánlani mindenkinek.

Balassa család, Vasszécseny

Az interneten találtam a Beck Tetőre. A kedvező vélemények, az udvarias, mindenre kiterjedő tájékoztatás és a korrekt ár miatt választottuk őket. Bátran ajánlom őket mindenkinek. A munkájuk szakszerű, precíz, tiszta, gyors, pontos. Udvarias csapat. Maximális elégedettség.

Novák Mária, Révfülöp

Köszönet a professzionális kivitelezésért, a gondos, pontos, megbízható kommunikációért és adminisztrációért.

Rumi József, Komló

Az interneten és a személyesen megtekintett referencia munkák, valamint a hozzászólások alapján választottam a Beck Tetőszerviz Kft-t. Bátran ajánlom másoknak is. Pontosság, precizitás és nagyon jó csapatmunka jellemzi őket. Közepesen drága, de ár-érték arányban kitűnő. Elégedett voltam velük.

Szendrő Ágnes, Budaörs

A megnézett referencia munkák és a pozitív vélemények után, majd a személyes felmérés és ajánlattétel alapján választottuk a Beck Tetőszervizt. A munka szervezett, pontos és minőségi volt. A munka megkezdése és befejezése a megbeszélt határidőre történt. Az előzetes árajánlattól nem tértek el, korrekt volt. Látszik, hogy egy profi, szakmailag képzett, összeszokott társaság dolgozik. Az addig olvasott pozitív vélemények teljesen helytállóak.

Tapolczai József, Kaposvár

A Beck Tetőszerviz Kft-re hirdetés alapján találtunk. A személyes megbeszélés korrektsége miatt választottuk őket. Bátran ajánlom őket mindenkinek. Precíz, gyors, tiszta és abszolut szakértői a munkájuk. Elégedettek vagyunk velük.

Oldalak